Photopea - Online Foto Editörü

Fotoğraf editlemek için piyasada bir çok yazılım mevcut. Bu yazılımların bir kısmı ücretli bir kısmı ise ücretsiz ancak ücretsiz yazılımlar genellikle istediğimiz profesyonelliği karşılayamamakta. Photopea Online Photo Editör profesyonellik arayanların ihtiyacını karşılayacak nitelikte bir uygulamam sunmakta.

Bu uygulamamnın en büyük artısı hiç şüphesiz yükleme gerektirmeden online olarak çalışması. https://www.photopea.com/ adresinden bu uygulamaya ulaşabilirsiniz. Ayrıca Türkçe dil desteğide sunuyor olması bir başka güzelliği diyebiliriz.

İçerisinde barındırdığı bir çok menü ve araçlar sayesinde profesyonel anlamda gerçekleştireileceğiniz bir içerik barındırmakta. Ayrıca ücretsiz olarak sunduğu şablonlarla da işlemlerinizi kolaylaştırabilir, afiş, broşür vb. gibi içerikleri kısa zamanda hazırlayabilirzsiniz. Bir çok fotoğraf uzantısını destekliyor olması (png, jpg başta olmak üzere) ve psd, xd, sketch, xcf ve rav uzantılı farklı editörlerde hazırladığıız projeleri açaıp düzenleyebiliyor olması sayesinde oldukça yararlı olduğunu söylemek mümkün.

Yorumlar